Shqyrtime rreth Hondrocream

 • Anita
  Ajo vuante nga osteokondroza e qafës së mitrës për më shumë se 5 vjet. Me këshillën e një shoku, porosita Hondrocream. Unë e kam përdorur atë për rreth 2 javë tani dhe nuk jam penduar kurrë për paratë e shpenzuara gjatë kësaj kohe. Dhimbjet janë zhdukur, ndihem mirë. Kohët e fundit isha në takimin e mjekut, ata thanë që gjendja ishte shumë më e mirë. Unë vazhdoj trajtimin tim. Mjeti është thjesht i shkëlqyeshëm.
  Hondrocream
 • Anita
  Ilaçi më i mirë nga të gjitha për artrozën. E bleva për nënën time dy muaj më parë. Kremi funksionon, mund të them se kryen të gjitha veprimet e deklaruara nga prodhuesi. Do te porosis me shume.
  Hondrocream
 • Enis
  Në vitet e fundit, dhimbjet e kyçeve filluan të shfaqen. Provoi shumë vajra - të gjitha patën efekte afatshkurtra. Një muaj më parë, gruaja ime solli në shtëpi këtë krem. Isha skeptik, nuk e besova, aq më tepër që përbërja është absolutisht e natyrshme. Pas një jave përdorimi, unë isha në gjendje të ngjisja shkallët pa dhimbje të kyçeve.
  Hondrocream
 • Amarildo
  Kam osteokondrozë. Edhe masazhi në kombinim me trajtimin e ilaçeve nuk më ndihmuan. Unë tashmë i kam rënë duart, por një mik më solli këtë krem. Dhe e dini, kjo është më e mira nga të gjitha ato që kam provuar tashmë. Me të vërtetë lehtëson dhimbjen për një kohë të gjatë.
  Hondrocream
 • Elda
  Hondrocream më ndihmoi të lehtësoja inflamacionin dhe dhimbjen. Unë e kam përdorur atë për disa vjet gjatë periudhave të përkeqësimit të sëmundjes. Kënaq përbërjen natyrale. Thithet shpejt. Dhe ndjesi shpimi gjilpërash dhe ngrohtësi më jep kënaqësi. Këshilloj.
  Hondrocream
Vlerësimi i përdoruesit Hondrocream
4.2
17