Artikuj interesantë

 • Çfarë është osteokondroza e qafës së mitrës? Simptomat dhe manifestimet e sëmundjes. Si të trajtoni osteokondrozën e qafës së mitrës: një përmbledhje e metodave efektive.
  13 Gusht 2021
 • Osteokondrozë e shtyllës kurrizore lumbosakrale: si personifikohet, a duhet të trajtohet dhe a mund të kurohet? Cili duhet të jetë trajtimi për osteokondrozën e shpinës mesit? Trajtimi kompetent i osteokondrozës mesit.
  12 Qershor 2021
 • Trajtimi i osteokondrozës së shpinës së qafës së mitrës 1, 2, 3 gradë. Simptomat, shkaqet dhe diagnoza e osteokondrozës së qafës së mitrës.
  22 Maj 2021
 • Çfarë është gonartroza dhe si zhvillohet ajo. Trajtimi i artrozës së gjurit
  17 Prill 2021
 • Sipas statistikave, gratë vuajnë nga osteokondroza e qafës së mitrës shumë më shpesh sesa burrat. Ju duhet të dini simptomat e patologjisë në mënyrë që të konsultoheni me një mjek në kohë.
  3 Prill 2021
 • Artroza e gjurit është një sëmundje kronike që shkakton shkatërrimin e kërcit në nyje. Diagnostifikimi, trajtimi dhe zëvendësimi i plotë i nyjeve të gjurit me operacion. Mësoni nga artikulli në detaje se si ta kuroni këtë sëmundje!
  1 Prill 2021
 • Si të përcaktohet osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës. Çfarë është osteokondroza e qafës. Diagnostifikimi dhe parandalimi i sëmundjes.
  29 marsh 2021
 • Osteoartriti është një sëmundje e përbashkët që konsiderohet distrofike dhe shoqërohet me shkatërrimin e ngadaltë të kërcit brenda artikulacionit. Me artrozë, ndryshimet ndodhin me kalimin e kohës, ristrukturimi i skajeve artikulare të kockave, ka procese inflamatore dhe ndodh degjenerimi i indeve periartikulare.
  28 marsh 2021
 • Osteokondroza është një sëmundje kronike që prek indin kërcor të disqeve ndërvertebrore. Sipas statistikave, 80% e të gjithë banorëve të tokës vuajnë nga kjo sëmundje. Dhe pa marrë parasysh se cilës kategori moshe i përkisni, ajo mund të thyejë një person të moshuar dhe një të ri.
  28 marsh 2021