Enis Autor i artikujve

autor:
Enis
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Cili është ndryshimi midis artritit dhe artrozës dhe cila sëmundje e kyçeve është më e rrezikshme. Krahasimi i shkaqeve, simptomave, trajtimeve dhe komplikimeve të artritit dhe artrozës.
    26 marsh 2022
  • Çfarë është osteokondroza e qafës së mitrës? Simptomat dhe manifestimet e sëmundjes. Si të trajtoni osteokondrozën e qafës së mitrës: një përmbledhje e metodave efektive.
    13 Gusht 2021
  • Osteoartriti është një sëmundje e përbashkët që konsiderohet distrofike dhe shoqërohet me shkatërrimin e ngadaltë të kërcit brenda artikulacionit. Me artrozë, ndryshimet ndodhin me kalimin e kohës, ristrukturimi i skajeve artikulare të kockave, ka procese inflamatore dhe ndodh degjenerimi i indeve periartikulare.
    28 marsh 2021