Ardit Gjonaj Autor i artikujve

autor:
Ardit Gjonaj
Publikuar nga:
4 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Koksartroza e nyjeve - shkaqet e artrozës së nyjeve të hipit, fazat, simptomat dhe diagnoza. Si ta trajtojmë sëmundjen: metoda efektive.
  14 Prill 2022
 • Artroza e gjurit është një sëmundje kronike që shkakton shkatërrimin e kërcit në nyje. Diagnostifikimi, trajtimi dhe zëvendësimi i plotë i nyjeve të gjurit me operacion. Mësoni nga artikulli në detaje se si ta kuroni këtë sëmundje!
  1 Prill 2021
 • Si të përcaktohet osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës. Çfarë është osteokondroza e qafës. Diagnostifikimi dhe parandalimi i sëmundjes.
  29 marsh 2021
 • Osteokondroza është një sëmundje kronike që prek indin kërcor të disqeve ndërvertebrore. Sipas statistikave, 80% e të gjithë banorëve të tokës vuajnë nga kjo sëmundje. Dhe pa marrë parasysh se cilës kategori moshe i përkisni, ajo mund të thyejë një person të moshuar dhe një të ri.
  28 marsh 2021