Arben Autor i artikujve

autor:
Arben
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Osteokondrozë e shtyllës kurrizore lumbosakrale: si personifikohet, a duhet të trajtohet dhe a mund të kurohet? Cili duhet të jetë trajtimi për osteokondrozën e shpinës mesit? Trajtimi kompetent i osteokondrozës mesit.
    12 Qershor 2021
  • Trajtimi i osteokondrozës së shpinës së qafës së mitrës 1, 2, 3 gradë. Simptomat, shkaqet dhe diagnoza e osteokondrozës së qafës së mitrës.
    22 Maj 2021
  • Çfarë është gonartroza dhe si zhvillohet ajo. Trajtimi i artrozës së gjurit
    17 Prill 2021